Tankar & reflektioner

Arkiverat webb & design

Har du någonsin undrat över vilka grafiska riktlinjer som gäller vid användning av ett visst företags logotyp eller vilken som är det där sociala mediets officiella färgkod?

Med hjälp av mitt senaste ”verktyg för bättre arbetsflöde”, har jag samlat de största sociala medierna och andra internetföretag, med länkar till deras grafiska riktlinjer, logotyper och andra resurser. Är det något företag ni saknar i denna lista är ni välkomna att höra av er så lovar jag att lägga till det.

Har kommit på att jag älskar att bygga verktyg som kan förenkla mitt eller andras arbetsflöde och tror att detta verktyg är snabbaste vägen att hitta rätt i djungeln bland företags grafiska riktlinjer.

Detta är nummer 2 i min samling av ”verktyg för bättre arbetsflöde”:
Brand Assets & Guidelines

Här hittar ni nummer 1, som jag skrev om i ett annat inlägg:
HEX to RGB(A) Converter

Varsågoda!
Jag lovar att det kommer fler ;)

Brand Assets & Guidelines