Tankar & reflektioner

Arkiverat webb & design

Du vet textraden i din för tillfället ”bästa låt” som bara inte går att släppa. Det du vill mest av allt i hela världen är att skrika ut det så alla kan höra, dvs citera det du hört på twitter :), men du vet redan att ingen kommer att lyssna eller förstå storheten i det.

Men nu när jag börjat ”blogga” (känns fortfarande konstigt att ta i mun) så får jag göra sånt. Här är en liten samling av textraderna som jag själv aldrig kommer att kunna glömma.

Har samhället blivit hårdare eller är det jag som är svag, jag vägrar att tro att det ända som ger respekt är sparkar och slag…

–Lastkaj 14

I know a girl who cries when she practices violin. Cause each note sounds so pure, it just cuts into her, and then the melody comes pouring out her eyes. Now to me, everything else, it just sounds like a lie…

–Conor Oberst, Bright Eyes

Låt det förbannade skeppet sjunka, med resten utav asen…

–Sista Sekunden

Jag är en skåning in i märgen, blir fan aldrig imponerad av nått…

–Grizzly

Du måste va lönsam och verbal. Du måste va mätbar och social. Du måste leva utan samhetskval.

–Västerbron

För varje fylla jag tar, sjunker jag längre ner i flaskan, jag börjar ju för fan se ut som min jävla farsa…

–Kitok

…as I make my final lap. The gold medal gleams, so hang it around my neck, cause I am deserving it: the champion of idiots…

–Conor Oberst, Bright Eyes