Case

Varje nytt projekt är ett tillfälle att skapa någonting unikt

Här följer ett urval av case jag arbetat med.

Media News Sweden AB arbetar med onlinemarknadsföring via redaktionell text i sociala och digitala medier. I nära samarbete med företaget utformades en grafisk profil, samt en webbplats byggd i WordPress, specialsydd för deras specifika behov. Trycksaker i form av visitkort och rollups med mera togs också fram.

Circus Communication är en PR och reklambyrå i Göteborg. Företaget var i behov av en ny webbplats och här krävdes en WordPresssajt med en administrationspanel helt och hållet specialsydd för deras ändamål, för att de själva enkelt skulle kunna hålla webbplatsen levande.

VIRAB VVS Produktion AB är ett företag som tillverkar handukstorkar och designradiatorer. De säljer handdukstorkar och radiatorer, både via sin webbshop och flertalet återförsäljare. En ny responsiv webbshop var caset och här användes WooCommerce som e-handelssystem och integrering av Dibs och Klarna som betallösningar.

Här följer en lista på andra företag jag hjälpt, i form av webbplatsutveckling eller grafisk form: Newsec, Mountain Horse, Sjömatsfrämjandet, cvspecialisten.se, studier.se, Stålgrossisten, Project TWLV, Day2Day Leadership, Galpu, Parvus Trading AB, MacVoices, Kampanj24, Integrationspoolen, Mellbygård vård & gruppboende, Scandinavian Coffee Concept, kaffemaskiner.se, Sexvägledarna, med flera...

Skulle du vara intresserad av fler exempel eller referenser är det bara att skicka mig ett mail.

David Malmsten

Det är jag som driver Arkiverat. Jag är utbildad webbredaktör med en examen inom kommunikation (Web Content Manager and Designer). Jag har ett stort intresse för typografi och all form av frontend design. Jag har ett förflutet som bagare och självutnämnd rockstjärna och är beroende av CSS-animationer och Lapsang Souchong. Vill du veta mer är det bara att skicka mig ett mail.